Strona 1 z 1

własna pizzeria

: 09 maja 2020, 16:03
autor: agsula
Ktoś tu prowadzi tego typu biznes? Ja myślę o założeniu czegoś na zasadzie franczyzy, jak się za to zabrać?

Re: własna pizzeria

: 12 maja 2020, 18:16
autor: oedagrasso
Dzień dobry, własna pizzeria na zasadzie franczyzy? Może propozycja własnego lokalu na zasadzie franczyzy Panią zainteresuje. Poniżej kilka szczegółów. Oferujemy przejrzyste warunki współpracy i partnerską atmosferę w relacjach biznesowych. Wspieramy Franczyzobiorcę na każdym etapie rozwoju inwestycji mające na celu ułatwienie startu biznesu oraz zapewnienie stałego i zrównoważonego przychodu:
• oferujemy sprawdzony know-how
• mocne wsparcie marketingowe dzięki ogólnopolskiej promocji sieci
• dostęp do projektów graficznych i materiałów marketingowych, które umożliwiają działania franczyzobiorcy w ramach marketingu lokalnego
• wsparcie szkoleniowe dla Ciebie i Twoich pracowników
• przygotowanie projektu technologicznego i aranżacja wnętrza lokalu
• wsparcie w podstawach rachunkowości biznesowej
• sprawdzony system dostaw produktów podlegających stałej kontroli jakości.
• wsparcie operacyjne Managera Regionu

Więcej informacji: dagrasso.pl/franczyza

Gdyby pojawiły się pytania, jestem do dyspozycji.

Konsultant marki DaGrasso

Re: własna pizzeria

: 28 maja 2020, 14:45
autor: agsula
Jaką kwotą powinnam dysponować żeby zacząć? Czy jest jakaś opłata wstępna?

Re: własna pizzeria

: 21 cze 2020, 18:01
autor: oedagrasso
agsula pisze: ↑28 maja 2020, 14:45 Jaką kwotą powinnam dysponować żeby zacząć? Czy jest jakaś opłata wstępna?
Agsula, opłata wstępna wynosi 12 000 zł netto (w opłacie zawiera się projekt lokalu, szkolenia dla franczyzobiorcy oraz przyszłych pracowników, wsparcie przy podpisywaniu umów). Koszt inwestycji wynosi: od 150 000 złotych netto (kwota inwestycji zależy od powierzchni i stanu technicznego lokalu).

Gdyby pojawiły się pytania, jestem do dyspozycji.

Konsultant marki DaGrasso

Re: własna pizzeria

: 29 cze 2020, 15:35
autor: Prento
A czy mniejsze miasta też są brane przez Państwa pod uwagę, jeśli chodzi o otwarcie takiego lokalu franczyzowego?